Schut Graszoden

Assortiment

Bij Schut Graszoden bieden wij premium Big-Slabs graszoden, grasrollen, kunstgras en graszaad aan van de hoogste kwaliteit. De vorm of grootte van uw perceel maakt voor ons niets uit: we hebben altijd de goede oplossing.

Grasrollen

Grasrollen zijn ideaal voor het aanleggen van kleinere grasvelden of grasvelden waar veel rondingen inzitten. Grasrollen hebben drie voordelen, namelijk:

  • Ze kunnen in kleine aantallen worden geleverd of afgehaald.
  • Ze zijn makkelijk te verplaatsen.
  • Er hoeft geen machine aan te pas te komen.

Een grasrol is 1 vierkante meter groot (250 centimeter bij 40 centimeter) en past eenvoudig in bijvoorbeeld een kruiwagen. Prijs €4,50 indien opgehaald in Teuge. Graszoden voor donderdagmiddag besteld is zaterdag tussen 10 en 15 uur ophalen. Graszoden zijn zonder kunstoog net en zonder onkruid. Wij leggen graszoden vanaf 150 m2.

Voor leveren en leggen graag contact opnemen met Peter: 06 4042 6278

Soorten gras - grasrollen

Wij adviseren om grasrollen te gebruiken voor percelen tot 100 vierkante meter, omdat deze dan, vanwege de lagere aanschafprijs, goedkoper zijn dan Big-Slabs. Wel zorgen de Big-Slabs, ondanks de hogere aanschafprijs, voor een mooier eindresultaat. Dit komt doordat er 60% tot 70% naden zijn waar de zoden op elkaar aansluiten. 

Big-Slabs graszoden

Soorten gras - big slabs

Big-Slabs zijn aaneengevouwen graszoden van 50 meter lang en 1 meter breed. Het leggen van Big-Slabs gaat twee tot drie keer sneller dan het leggen van grasrollen. Hiernaast is het aantal naden waar de graszoden op elkaar aansluiten 60% tot 70% minder dan bij grasrollen. Big-Slabs zijn ideaal voor het aanleggen van grotere velden, zoals tuinen, parken, sportvelden en golfbanen. Door de hoge legsnelheid kan een grasveld van een groot oppervlak in een recordtijd gelegd worden, op een professionele manier zonder rugpijn.

Voor iets kleinere grasvelden zijn de halve Big-Slabs zeer geschikt. Deze Big-Slabs hebben dezelfde kwaliteit en lengte als de normale Big-Slabs, alleen hebben ze een breedte van 0,50 meter. De halve Big-Slabs zijn zeer geschikt voor grasvelden met een flauwe ronding en het afwerken van randen met normale Big-Slabs.

Wij adviseren om Big-Slabs te gebruiken voor percelen vanaf 100 vierkante meter. De reden hiervoor is dat Big-Slabs sneller gelegd kunnen worden dan grasrollen,  waardoor u goedkoper uit bent.

Kunstgras

Bent u op zoek naar gras dat het hele jaar groen blijft en onderhoudsvriendelijk is?
Kunstgras van Schut Graszoden biedt dat. 

Op het kunstgras van Schut Graszoden kan intensief op gespeeld worden, zonder dat er kale plekken ontstaan.
Hiernaast ondervindt het kunstgras geen hinder van verschillende weersomstandigheden, waardoor kunstgras het hele jaar door groen blijft. Kunstgras aanleggen wordt steeds populairder.

Schut Graszoden - kunstgras

Graszaad

Schut Graszoden Assortiment - Graszaad

Bent u toe aan een nieuw gazon of is het tijd om gele, dorre plekken in uw gras te herstellen door bij te zaaien? Dan bent u bij Schut Graszoden aan het goede adres.

U kunt kiezen of u het gras zelf wilt zaaien of dat u wilt dat wij dat voor u doen.
Schut Graszoden verzorgt graszaad voor ieder type gazon.
Zo verzorgt Schut Graszoden graszaad voor speelgazon, siergazon, snelgazon en sportgazon.

Totaalpakket

Wilt u volledig ontzorgt worden met betrekking tot het hebben van een zeer strak en goeduitziend grasveld? Wij van Schut Graszoden bieden een totaalpakket aan waarbij u volledig ontzorgt wordt vanaf het verwijderen van de oude grasmat (indien nodig) tot het leggen van een nieuwe grasmat.

Hiernaast hebt u alleen contact met een vast contactpersoon. Hierbij kunt u denken aan egaliseren, het afnemen van grondmonsters, het leveren van de nieuwe grasmat, het leggen van de nieuwe grasmat en de nazorg. Bij het totaalpakket kunnen wij ook beregening aanleggen en toepassen indien nodig.