Kunstgras aanleggen

Kunstgras aanleggen wordt steeds populairder. Het lijkt op echt gras, maar is volledig onderhoudsvrij. Ideaal toch? Daarnaast maakt het voor kunstgras niet uit welk weer het is, het gras blijft het hele jaar groen. Vaak wordt kunstgras gebruikt voor sportvelden, maar in de tuin komt het ook steeds vaker voor. Uw gazon ligt er altijd strak bij! Kunstgras kunt u eenvoudig zelf aanleggen.

Voordelen van kunstgras aanleggen

Kunstgras heeft verschillende voordelen. Er kan altijd heerlijk op gevoetbald worden, er kruipen geen wormen doorheen en het tuinmeubilair staat stabiel. Daarnaast hoeft u nooit meer het gras te maaien of te besproeien. Kunstgras heeft een lange levensduur, denk hierbij aan 10-25 jaar, waardoor u al die tijd geen onkruid in de tuin heeft.

Voorbeeld:

Schut Graszoden - kunstgras

Kunstgras aanleggen door Schut Graszoden

Schut Graszoden legt zowel grote velden, denk aan sportvelden, als tuinen aan met kunstgras. Op het kunstgras in de tuin van Schut Graszoden kan intensief gespeeld en gesport worden, zonder dat er kale plekken ontstaan. Naast kunstgras hebben wij ook graszoden, grasrollen en graszaad in het assortiment. Schut Graszoden is bekend in Nederland, België en Duitsland en staat voor persoonlijk contact en kwaliteit. Wij helpen graag met aanleggenonderhoudenherstellen of egaliseren van uw tuin of velden.

Contact met Schut Graszoden

Wilt u meer weten of kunstgras kopen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0640426278. Wij staan voor u klaar!