Schut Graszoden

Services

Schut Graszoden biedt nagenoeg alle services die verbonden zijn aan graszoden. Hierbij zijn de hoofdservices het aanleggen, onderhouden, herstellen en egaliseren van grasvelden. Alles wat wij doen, gebeurt op een zeer professionele en uitermate klantgerichte manier.
Wij gaan voor de beste kwaliteit. Hoe? Door de beste professionals in te zetten en door gebruik te maken van hoogwaardige machines.
Hiernaast staat uw wens centraal. Zo komen we tot de beste oplossing voor uw vraag.

Aanleggen

Een mooi perceel verdient een goed aangelegd grasveld. Een grasveld schept ruimte en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld sportactiviteiten of een evenement te organiseren. Bij Schut Graszoden leggen wij zowel grote velden (speelgazonnen en sportgazonnen) als siergazonnen aan. Echter zijn er natuurlijk altijd mogelijkheden voor kleinere speel- en sportgazonnen. Vanaf 150 m2 legt Schut Graszoden uw grasveld. Voor de prijs leveren en leggen graag contact opnemen met Peter: 06 4042 6278.

Wilt u zelf graszoden leggen? Graszoden voor donderdagmiddag besteld kunnen zaterdag tussen 9 en 16 uur opgehaald worden in Teuge. De graszoden zijn zonder kunstoog net en zonder onkruid. 

Lees hier meer over het aanleggen van een grasveld.   

Onderhouden

Een gazon dient ook na het aanleggen goed onderhouden te worden, zodat u er nog lang van geniet. Wij van Schut Graszoden helpen u met plezier met en vertellen u graag over hoe u uw grasveld in perfecte conditie houdt. 
Lees hier meer over het onderhouden van een grasveld.

Herstellen

Als een gazon gele, dorre plekken begint te vertonen is het van belang dat uw grasveld herstelt wordt, om het weer in de oude conditie  terug te brengen. Nu is vaak de vraag: wat voor probleem heeft mijn grasveld en wat kan ik daartegen toen? Wij van Schut Graszoden adviseren u graag over de meest gepaste oplossing en zorgen er weer voor dat uw grasveld weer in de perfecte conditie wordt teruggebracht. 
Lees hier meer over het herstellen van een grasveld.

Egaliseren

Om een gazon te krijgen dat kan concurreren op het gebied van gladheid met een biljartlaken, zorgt Schut Graszoden ervoor dat uw grond volledig geëgaliseerd wordt, door gebruik te maken van een speciale hark, voor het wat grovere voorwerk, een wals om de grond goed aan te drukken en een (pallet)plank om de bovenste laag mooi egaal af te strijken. 
Lees hier meer over het egaliseren van een grasveld.