Big-Slabs graszoden kopen

Bij Schut Graszoden bieden wij alleen de hoogste kwaliteit groen aan. Dit zijn grasrollen, graszoden, kunstgras en graszaad. Hierbij maakt oppervlakte niks uit: of u nu graszoden in een voetbalveld wilt of kunstgras in de tuin. Wij zorgen altijd voor de juiste oplossing.

Big-Slabs graszoden van Schut

Bij Schut Graszoden werken wij met zogenaamde Big-Slabs graszoden. Deze graszoden zijn te koop van één meter breed en 50 meter lang. Ze liggen op een kruiwagen en rollen er dan langzaam maar zeker af. Hierdoor gaat het leggen bijna drie keer sneller dan grasrollen. Dit scheelt veel tijd en geld. Daarnaast is het aantal naden waar de graszoden op elkaar aansluiten een stuk minder dan bij grasrollen. Big-Slabs graszoden van Schut Graszoden zijn ideaal bij het aanleggen van grote velden, zoals voetbalvelden, parken of golfbanen.

Naast Big-Slabs graszoden van één meter heeft Schut graszoden ook Big-Slabs van een halve meter. Deze graszoden zijn van dezelfde kwaliteit en lengte (50 meter) als de normale graszoden, maar zijn beter geschikt voor kleinere grasvelden of aan de randen van normale Big Slabs. Vaak is een combinatie aankoop het geval.

Schut Graszoden - homepage slide #1

Graszoden kopen bij Schut

Schut Graszoden legt zowel grote velden, denk aan sportvelden, als siergazonnen aan. Graszoden zijn levende producten, wat betekent dat de conditie achteruit gaat als ze ‘liggen te wachten’ totdat ze gekocht worden. Hoe sneller ze op de grond liggen, hoe beter. Daarom leggen wij de beste kwaliteit graszoden in een snel, maar zorgvuldig tempo. En natuurlijk werken wij alles kwalitatief af. Wij helpen u graag bij het aanleggen, maar ook bij het onderhoudenherstellen en egaliseren van uw veld of gazon. Schut Graszoden heeft al ruim vijftien jaar ervaring.

Contact met Schut graszoden

Wilt u meer weten of graszoden kopen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0640426278. Wij staan graag voor u klaar!