Graszoden voetbalveld

Bij Schut graszoden bieden wij alleen de hoogste kwaliteit groen aan. Dit zijn grasrollen, graszoden, kunstgras en graszaad. Hierbij maakt oppervlakte niks uit: of u nu graszoden in een voetbalveld wilt of kunstgras in de tuin. Wij zorgen altijd voor de juiste oplossing.

Graszoden op het voetbalveld

Voetballen jullie nu op een modderveld? Dan is het tijd voor een nieuwe! Voor grote oppervlaktes gebruikt Schut graszoden big slabs. Big slabs graszoden worden met een vaart eenvoudig gelegd, waardoor het voetbalveld al snel weer beschikbaar is. Wij gebruiken alleen de beste kwaliteit graszoden voor het voetbalveld, waardoor hij gegarandeerd lang mee gaat. Daarnaast zorgen de big slabs voor een mooi voetbalveld structuur, waardoor het veld er mooi verzorgd bij ligt.

 

Graszoden zijn dunne plakken die bestaan uit bovengrondse plantendelen, weinig aarde en een dicht wortelpakket. Door een langzaam en zorgzaam groeiproces ontstaat er een dichte grasmat met een even dicht wortelpakket, dit wordt ook wel zode genoemd. Het grote voordeel van graszoden is dat het binnen enkele weken beloopbaar én groen is, waardoor er direct een mooie kleurverandering ontstaat.

Schut Graszoden - Uitgelichte afbeelding trainingsveld

Graszoden kopen bij Schut

Schut graszoden legt zowel grote voetbalvelden als tuinen aan met big slabs. Big slabs worden snel en zorgvuldig gelegd door onze specialisten. Daarnaast legt Schut graszoden ook kunstgras aan. Kunstgras vergt vrijwel geen onderhoud, waardoor het ideaal is. Het wordt vaak gebruikt op plekken waar weinig zon is of als ‘gewoon gras’ niet voldoet. Op het kunstgras van Schut graszoden kan intensief gespeeld en gesport worden, zonder dat er kale plekken ontstaan. Schut graszoden is bekend in Nederland, België en Duitsland en staat voor persoonlijk contact en kwaliteit. Wij helpen u graag met aanleggen, onderhoudenherstellen of egaliseren van uw tuin of voetbalveld.

 

Contact met Schut graszoden

Schut graszoden heeft al ruim vijftien jaar ervaring met het leggen, leveren en onderhouden van graszoden en kunstgras in Nederland, België en Duitsland. Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Verder staat de kwaliteit van onze graszoden en van ons werk op nummer 1. Wilt u meer weten of graszoden voor uw voetbalveld kopen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 0640426278. Wij staan graag voor u klaar!