Kunstgras kopen

Kunstgras kopen wordt steeds populairder. Het lijkt op echt gras, maar is volledig onderhoudsvrij. Ideaal toch? Daarnaast maakt het voor kunstgras niet uit welk weer het is, het gras blijft het hele jaar groen en er zullen geen kale plekken in komen. Daarnaast heeft het ook geen maaibeurten nodig. Kunstgras kopen is voor de lange termijn.

Duurzaamheid kunstgras

Kunstgras heeft een lange levensduur, denk hierbij aan 10 tot 25 jaar. Al die tijd heeft u dus geen onkruid of insecten erin, waardoor het zo onderhoudsarm mogelijk is. Vaak wordt kunstgras gebruikt voor sportvelden, maar in de tuin komt het ook steeds vaker voor. Uw gazon ligt er altijd strak bij! Kunstgras kopen kan bij Schut Graszoden. Het is eenvoudig zelf aan te leggen, maar wij doen het ook graag voor u. Kunstgras kopen is dus een investering voor de lange termijn.

Voorbeelden kunstgras:

Schut Graszoden - kunstgras
Schut Graszoden - kunstgras

Kunstgras kopen bij Schut Graszoden

Schut Graszoden legt zowel grote velden, denk aan sportvelden, als tuinen aan met kunstgras. Op het kunstgras in de tuin van Schut Graszoden kan intensief gespeeld en gesport worden, zonder dat er kale plekken ontstaan. Schut Graszoden is bekend in Nederland, België en Duitsland en staat voor persoonlijk contact en kwaliteit. Wij helpen  graag met het  aanleggenonderhoudenherstellen of egaliseren van uw tuin of velden. U kunt ook alleen uw kunstgras kopen bij Schut Graszoden.

Naast kunstgras hebben wij nog meer assortiment. Onze grasrollen zijn ideaal voor het aanleggen van kleinere grasvelden of grasvelden waar veel rondingen in hebben. Grasrollen zijn makkelijk te verplaatsen. 

Daarnaast hebben wij Big-Slabs graszoden. Het leggen hiervan gaat twee tot drie keer sneller dan grasrollen. Big-Slabs zijn zeer geschikt voor grote grasvelden.

Wilt u enkel de dorre plekken in uw gras herstellen? Dan is graszaad de juiste keuze. Graszaad kan op verschillende plekken gestrooid worden, waardoor u niet gelijk het hele grasveld aan moet pakken. Daarnaast gebruiken we graszaad ook om een nieuw gazon aan te leggen.

Contact met Schut Graszoden

Wilt u meer weten of kunstgras kopen? Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons direct te bellen op 0640426278. Wij staan graag voor u klaar!