Graszoden online bestellen

Bij Schut graszoden bieden wij alleen de hoogste kwaliteit groen aan. Dit zijn grasrollen, graszoden, kunstgras en graszaad. U kunt een offerte aanvragen en uw graszoden vervolgens online bestellen. Wij leveren aan iedereen. Particulieren, sportverenigingen of bedrijven. Mensen met een groot oppervlakte of een klein gazon. Wij helpen iedereen aan graszoden, grasrollen, kunstgras of graszaad van de beste kwaliteit. Bestel graszoden online bij Schut Graszoden.

 

Big-Slabs graszoden

Wij werken met de zogenaamde Big-Slabs graszoden. Deze graszoden zijn één meter breed en vijftig meter lang. De graszoden liggen op een grote kruiwagen en rollen er vervolgens langzaam af. Het leggen van graszoden gaat drie keer sneller dan grasrollen. Dit scheelt veel tijd en geld. Daarnaast is het aantal naden waar de graszoden op elkaar aansluiten 60 tot 70% minder dan bij grasrollen. Ook dit is een goede reden om graszoden online te bestellen in plaats van grasrollen.

Schutgraszoden - Project Achterhoek

Graszoden online bestellen bij Schut

Big-Slabs graszoden kunt u bij Schut Graszoden online bestellen door een offerte aan te vragen of door contact op te nemen via het contactformulier op de website. Wij leveren de graszoden bij uw huis af. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het leggen van de graszoden, dus dat doen wij ook graag voor u. Verder bieden wij de extra services, zodat uw graszoden van de beste kwaliteit blijven. Deze services zijn het aanleggen, onderhoudenherstellen of egaliseren van uw tuin of voetbalveld. Wilt u meer weten voordat u de graszoden online gaat bestellen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Bent u nog niet helemaal zeker of u graszoden, grasrollen, kunstgras of graszaad wil? Bekijk dan onze projecten. Hier ziet u de verschillen en ziet u tegelijk de uitkomst van het leggen van graszoden door Schut Graszoden. Wij leggen een strak gazon, tuin of voetbalveld, zodat iedereen er van kan genieten.