Aanleg graszoden

Bij Schut Graszoden bieden wij alleen de hoogste kwaliteit groen aan. Dit zijn grasrollen, graszoden, kunstgras en graszaad. Wij doen ook de aanleg van graszoden, grasrollen, kunstgras en graszaad. Hierbij maakt oppervlakte niks uit: wij zorgen altijd voor de juiste oplossing.

Soorten gras - big slabs

Aanleg Big-Slabs graszoden

Met de aanleg van graszoden, zijn Big-Slabs graszoden het meest eenvoudig. Big-Slabs zijn aaneengevouwen graszoden van 50 meter lang en 1 meter breed. Het leggen van Big-Slabs gaat twee tot drie keer sneller dan het leggen van grasrollen. Hiernaast is het aantal naden waar de graszoden op elkaar aansluiten 60 tot 70% minder dan bij grasrollen. Big-Slabs zijn ideaal voor het aanleggen van grote velden, zoals tuinen, parken, sportvelden en golfbanen. Door de hoge legsnelheid kan een grasveld van een groot oppervlak in een recordtijd gelegd worden, op een professionele manier en zonder rugpijn.

Voor de aanleg van kleinere grasvelden zijn de halve Big-Slabs graszoden zeer geschikt. Deze Big-Slabs hebben dezelfde kwaliteit en lengte als de normale Big-Slabs, alleen hebben ze een breedte van een halve meter. De halve Big-Slabs zijn zeer geschikt voor grasvelden met een flauwe ronding en het afwerken van randen met normale Big-Slabs.

Graszoden laten leggen door Schut

De aanleg van graszoden is niet ingewikkeld, al helemaal niet met Big-Slabs. Mocht u er zelf geen tijd of energie voor hebben, dan neemt Schut Graszoden de aanleg uit handen.

 

Schut Graszoden legt zowel grote velden, denk aan sportvelden, als siergazonnen aan. Graszoden zijn levende producten, wat betekent dat de conditie achteruit gaat als ze ‘liggen te wachten’ totdat ze gebruikt worden. Hoe sneller ze op de grond liggen, hoe beter. Daarom leggen wij ze in een snel, maar zorgvuldig tempo. En natuurlijk werken wij alles kwalitatief af. De vakmannen van Schut Graszoden houden zich al ruim vijftien jaar bezig met het leggen, leveren en onderhouden van graszoden bezig. Ook kunstgras kopen 

Contact met Schut Graszoden

Wilt u meer graszoden, grasrollen of kunstgras kopen? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of ons te bellen op 06-40426278. Wij staan graag voor u klaar!