Op zoek naar gras?

Bij Schut Graszoden bieden wij premium Big-Slabs graszoden, grasrollen, kunstgras en graszaad aan de hoogste kwaliteit.

De vorm of grootte van uw perceel maakt voor ons niet uit: we hebben altijd de goede oplossing.

Grasrollen

Grasrollen zijn ideaal voor het aanleggen van kleinere grasvelden of grasvelden waar veel rondingen inzitten. Grasrollen zijn 1 vierkante meter groot (250 centimeter bij 40 centimeter) en hebben een aantal voordelen. Zo kunnen ze in kleine aantallen worden geleverd of afgehaald, zijn ze makkelijk te verplaatsen en hoeft er geen machine aan te pas te komen. 

Big-Slabs graszoden

Big-Slabs zijn graszoden van 50 meter lang en 1 meter breed die aaneengevouwen op een pallet liggen. Naast deze normale Big-Slabs, biedt Schut Graszoden ook halve Big-Slabs aan, die dezelfde lengte hebben als normale Big-Slabs, maar een breedte hebben van 0,50 meter.

De graszoden worden op grote percelen geteeld en zijn doorgaans 12 tot 14 maanden oud voordat ze geoogst worden. Hierdoor ontstaat een zeer dichte grasmat met een even dicht wortelpakket, ook wel zode genoemd. Het voordeel van graszoden is dat het binnen enkele weken beloopbaar en meteen groen is, waardoor er direct een mooie kleurverandering ontstaat. Dat zet dus (gras)zoden aan de dijk!

Kunstgras

Schut Graszoden biedt kunstgras dat het hele jaar groen blijft en onderhoudsvriendelijk is. Het kunstgras van Schut Graszoden is uitermate geschikt om intensief op te spelen, zonder dat er kale plekken ontstaan. Tevens heeft kunstgras het voordeel dat het geen hinder ondervindt van verschillende weersomstandigheden, waardoor het kunstgras het hele jaar groen blijft.

Graszaad

Of u nu toe bent aan een nieuw gazon of als het tijd om gele, dorre plekken in uw gras te herstellen, dan bent u bij Schut Graszoden aan het goede adres. Schut Graszoden verzorgt graszaad voor ieder type gazon, zoals speelgazon, siergazon, snelgazon en sportgazon.

Gras kopen? Schut graszoden is uw partner

Of u nu gras zoekt voor uw gazon, voetbalveld of bedrijfsomgeving: Schut Graszoden is uw partner in het leggen, leveren en onderhouden van grasrollen, Big-Slabs graszoden en kunstgras van hoogstaande kwaliteit in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via e-mail (info@schutgraszoden.nl) of via telefoon (06 4042 6278).