Hoge kwaliteit graszoden van Schut

Bij Schut Graszoden bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit aan graszoden. Heeft uw tuin erg geleden onder de droge zomers? Laat er gras over groeien met onze luxe graszoden. Ook voor voetbalvelden en de bedrijfsomgeving bieden wij oplossingen van hoge kwaliteit.

Soorten gras - big slabs

Wie zijn wij?

Schut Graszoden is opgericht in het mooie Apeldoorn, waar we nog steeds gevestigd zijn. Al het groen om ons heen heeft ons geïnspireerd. Wij willen het groen verder verspreiden, ook op plekken waar het nog amper aanwezig is. Peter Schut en zijn team zijn al meer dan 15 jaar bezig om deze droom te verwezenlijken. Wij leggen, leveren en onderhouden hoge kwaliteit graszoden en kunstgras in Nederland, België en Duitsland. Wij vinden het belangrijk dat we onze klanten persoonlijk kennen en goed contact met hen hebben. Zo bieden wij hen de optimale service.

Het aanleggen van graszoden

Het aanleggen van hoge kwaliteit graszoden moet netjes en secuur gebeuren. Wij leggen zowel grote grasvelde, zoals voetbalvelden, als kleinere grasvelden, zoals siergazonnen. Klanten geven vaak de voorkeur aan graszoden of grasrollen, omdat ze meteen gelegd kunnen worden. Dat betekent natuurlijk dat u direct kunt genieten van het resultaat. Het leggen van de zoden of rollen doen wij zo snel mogelijk, omdat het levende producten zijn. Naast de graszoden en rollen kunt u ook kiezen voor het planten van graszaad of het leggen van kunstgras. Wilt u zelf de graszoden of grasrollen aanleggen? Dat is ook prima. Wij leveren de producten en u kunt ons stappenplan gebruiken om aan de slag te gaan!

Hoe behoud je de hoge kwaliteit van de graszoden?

Als je gaat voor hoge kwaliteit graszoden, wil je die kwaliteit natuurlijk wel waarborgen. Daarom is het verstandig om de graszoden goed te onderhouden. Wij kunnen u hier geheel in ontzorgen en uw gras tot in de puntjes verzorgen. De services die wij onder andere aanbieden zijn het maaien en knippen, sproeien, bemesten, verticuteren en inzaaien van uw gras. Mocht u dit graag zelf willen doen, dan kunnen wij u voorzien van advies en tips.