Grote oppervlakten graszoden

Een mooi perceel verdient een goed aangelegd grasveld. Een grasveld schept ruimte en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld sportactiviteiten of een evenement te organiseren. Schut Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van grote oppervlakten graszoden.  

Uitgebreid assortiment, jarenlange ervaring en goede service

Met premium Big-Slabs graszoden, grasrollen, kunstgras en graszaad, biedt Schut Graszoden u een uitgebreid assortiment aan graszoden. 

Schut Graszoden heeft meer dan 15 jaar ervaring en biedt nagenoeg alle services die verbonden zijn aan grasmatten. Van het aanleggen tot het onderhouden en van het herstellen tot het egaliseren van grasvelden: bij al onze services staan persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel.

Big Slabs: graszoden voor grote oppervlakten

Voor het aanleggen van grote oppervlakten graszoden maken wij gebruik van Big-Slabs. Big-Slabs zijn aaneengevouwen graszoden van 50 meter lang en 1 meter breed. Het leggen van Big-Slabs gaat twee tot drie keer sneller dan het leggen van grasrollen en het aantal naden waar de graszoden op elkaar aansluiten is 60% tot 70% minder dan bij grasrollen.

Big-Slabs zijn ideaal voor het aanleggen van grotere velden, zoals tuinen, parken, sportvelden en golfbanen. Door de hoge legsnelheid kan een grasveld van een groot oppervlak in een recordtijd gelegd worden.

Wij adviseren om Big-Slabs te gebruiken voor percelen vanaf 100 vierkante meter.

Stapsgewijze aanleg

Het aanleggen van grote oppervlakten graszoden doen wij zeer snel, omdat graszoden en grasrollen levende producten zijn en dus conditioneel vlug achteruitgaan.

Allereerst maken wij de grond klaar voor gebruik. Vervolgens leggen wij de graszoden nauwkeurig, tegen elkaar aan, neer en rollen deze uit. Als de grasmatten uitgerold zijn, vullen wij de randen aan met aarde, om uitdroging tegen te gaan. Tot slot kloppen of rollen wij de grasmatten licht aan voor een strak eindresultaat!

Zelf aanleggen

Wilt u de graszoden en/of de grasrollen zelf aanleggen? Ons advies is om ons stappenplan te volgen als u grasmatten en/of grasrollen zelf wilt aanleggen.

Onderhoud

Of u uw nieuwe gazon zelf aanlegt of laat aanleggen door Schut Graszoden, wanneer de werkzaamheden zijn afgerond is het belangrijk dat u direct en veelvuldig water geeft. Zo voorkomt u uitdroging van de grasmatten.

Graszoden nodig voor grote oppervlakten? Schut Graszoden is uw partner!

Graszoden nodig voor grote oppervlakten? Schut Graszoden is uw partner. De vorm of grootte van uw perceel maakt voor ons niet uit: we hebben altijd de goede oplossing.

Wij zijn uw partner in het aanleggen, leveren en onderhouden van graszoden van hoogstaande kwaliteit in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via e-mail (info@schutgraszoden.nl) of via telefoon (0553030971).