Grasmatten online bestellen

Bent u op zoek naar een plek waar u uw grasmatten online kunt bestellen? Dan zit u bij Schut Graszoden goed.  Wij bieden een ruim assortiment aan met onder andere kunstgras en graszaad, zodat u de tuin van uw dromen kunt creëren!

Grasmatten online

Grasrollen van Schut Graszoden

Onze grasmatten komen in de vorm van rollen, die perfect zijn voor het aanleggen van kleinere grasvelden of grasvelden waar veel rondingen inzitten. De grasrollen hebben verschillende voordelen. Zo kunnen ze in kleine aantallen worden geleverd of afgehaald. Daarnaast zijn ze eenvoudig te verplaatsen, zodat u ze indien gewenst altijd nog kunt verleggen. Ook hoeft er voor het leggen van de grasrollen geen machine aan te pas te komen. Dit kan gewoon simpel met de hand gedaan worden. Zo kunt u helemaal zelf bepalen hoe een tuin of grasveld eruit komt te zien.

Afmetingen van de grasmatten

De grasmatten van Schut Graszoden hebben afmetingen van 250 bij 40 centimeter per rol. Met dit formaat kunnen de matten gemakkelijk worden vervoerd in een kruiwagen. De grasrollen zijn het best te gebruiken voor oppervlakken die niet groter zijn dan 100 vierkante meter. Voor grotere oppervlakken kunnen onze Big-Slabs gebruikt worden, die ook voor een mooier eindresultaat zorgen maar wel wat prijziger zijn dan de grasrollen. De Big-Slabs hebben een afmeting van 50 bij 1 meter.

Grasmatten online bestellen bij Schut Graszoden

Schut Graszoden heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het leggen, leveren en onderhouden van graszoden en kunstgras in Nederland, België en Duitsland. Persoonlijk contact en kwaliteit staan bij ons in een hoog vaandel en dat is ook terug te zien in onze service. Onze grasmatten zijn online te bestellen voor zowel bedrijven als particulieren. Wij leggen ook kunstgras voor sportverenigingen, zoals voetbal- of hockeyclubs. Wilt u graag wat meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op!