Gazonmatten kopen

Met gazonmatten van Schut krijgt u een prachtig gazon! Door ons uitgebreide assortiment kiest u eenvoudig de grassoort die bij u past aan de hoogste kwaliteit.

De gazonmatten worden op grote percelen geteeld en zijn doorgaans 12 tot 14 maanden oud voordat ze geoogst worden. Hierdoor ontstaat een zeer dichte grasmat met een even dicht wortelpakket, ook wel zode genoemd. Het voordeel van gazonmatten is dat het binnen enkele weken beloopbaar en meteen groen is, waardoor er direct een mooie kleurverandering ontstaat. Dat zet dus (gras)zoden aan de dijk!

Koop uw gazonmatten aan de hoogste kwaliteit voor uw gazon, voetbalveld of bedrijfsomgeving, Schut Graszoden is uw partner.

Uitgebreid assortiment, jarenlange ervaring en goede service

Met premium Big-Slabs graszoden, grasrollen, kunstgras en graszaad, biedt Schut Graszoden u een uitgebreid assortiment aan gazonmatten. 

Big-Slabs zijn graszoden van 50 meter lang en 1 meter breed die aan elkaar gevouwen op een pallet liggen. Grasrollen zijn simpelweg rollen van gras die ieder 1 vierkante meter groot zijn (250 centimeter bij 40 centimeter). Kunstgras is synthetisch gras en onderhoudsvrij. Kortom: genoeg keuze om de gazonmat te kopen die bij u past.

Schut Graszoden heeft meer dan 15 jaar ervaring en biedt nagenoeg alle services die verbonden zijn aan gazonmatten. Van het aanleggen tot het onderhouden en van het herstellen tot het egaliseren van grasvelden: bij al onze services staan persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel.

Gazonmatten kopen? Schut Graszoden is uw partner

Of u nu gazonmatten zoekt voor uw gazon, voetbalveld of bedrijfsomgeving. Bij Schut Graszoden kunt u snel en eenvoudig gazonmatten kopen. De vorm of grootte van uw perceel maakt voor ons niet uit: we hebben altijd de goede oplossing.

Wij zijn uw partner in het leggen, leveren en onderhouden van gazonmatten van hoogstaande kwaliteit in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via e-mail (info@schutgraszoden.nl) of via telefoon (06 4042 6278).