Gazon aanleggen met graszoden

Wilt u een gazon aanleggen met graszoden? Schut Graszoden helpt u hier graag bij. Wij hebben al meer dan vijftien jaar ervaring met het leggen, leveren en onderhouden van graszoden, zowel aan particulieren als bedrijven en sportorganisaties. Schut Graszoden zorgt voor een prachtig gazon!

Wat zijn graszoden?

Graszoden zijn dunne plakken die bestaan uit bovengrondse plantendelen, een kleine hoeveelheid aarde en een dicht wortelpakket. Onze graszoden worden geteeld op grote percelen en worden pas geoogst als ze rond de 12 tot 14 maanden oud zijn. Het voordeel van dit langzame en zorgzame groeiproces is dat er zo een zeer dichte grasmat ontstaat met een even dicht wortelpakket. Met het gebruik van graszoden is het gras binnen enkele weken na het aanleggen al beloopbaar en groen.

Verschillende soorten graszoden

Er bestaan verschillende soorten graszoden. Bij Schut Graszoden beschikken wij over Big-Slabs, grasrollen en kunstgras. Big-Slabs zijn graszoden van 50 bij 1 meter, die uitermate geschikt zijn voor grote percelen en er prachtig uitzien. Grasrollen zijn een stuk kleiner, namelijk 250 bij 40 centimeter. Deze rollen zijn erg geschikt voor kleinere gazons, zoals bijvoorbeeld in een tuin. Tevens behoort kunstgras tot ons aanbod, dit is synthetisch gras. Kunstgras wordt vaak gebruikt als een oppervlak niet ideaal is voor gewoon gras, bijvoorbeeld bij een beschut veld of erg intensief gebruik. Het wordt ook vaak gebruikt bij sporten zoals voetbal, hockey, korfbal en tennis. Rond zwembaden wordt ook vaak kunstgras aangelegd. Benieuwd hoe we een gazon aanleggen met graszoden? Neem snel contact met ons op!

Laat Schut Graszoden uw gazon aanleggen met graszoden

Als u een gazon wilt laten aanleggen met graszoden, is Schut Graszoden de beste keuze. Met onze ruime ervaring in het leggen, leveren en onderhouden van graszoden kunnen wij u voorzien van deskundig advies. Wij leveren graszoden van hoge kwaliteit en verzorgen het gehele proces voor u. Een prachtig gazon begint bij Schut Graszoden