Aanleggen grasmatten

Een mooi perceel verdient een goed aangelegd grasveld. Een grasveld schept ruimte en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld sportactiviteiten of een evenement te organiseren. Schut Graszoden is gespecialiseerd in het aanleggen van grasmatten voor grote velden, siergazonnen en kleinere speel- en sportgazonnen.

Kies voor een snel en prachtig gazon met de grasmatten en inlegservice van Schut Graszoden!

Uitgebreid assortiment, jarenlange ervaring en goede service

Met premium Big-Slabs graszoden, grasrollen, kunstgras en graszaad, biedt Schut Graszoden u een uitgebreid assortiment aan grasmatten. 

Schut Graszoden heeft meer dan 15 jaar ervaring en biedt nagenoeg alle services die verbonden zijn aan grasmatten. Van het aanleggen tot het onderhouden en van het herstellen tot het egaliseren van grasvelden: bij al onze services staan persoonlijk contact en kwaliteit hoog in het vaandel.

Stapgewijze aanleg

Als wij grasmatten en/of grasrollen voor u aanleggen doen wij dit zeer snel, omdat graszoden en grasrollen levende producten zijn en dus conditioneel vlug achteruitgaan.

Allereerst maken wij de grond klaar voor gebruik. Vervolgens leggen wij de grasmatten nauwkeurig, tegen elkaar aan, neer en rollen deze uit. Als de grasmatten uitgerold zijn, vullen wij de randen aan met aarde, om uitdroging tegen te gaan. Tot slot kloppen of rollen wij de grasmatten licht aan voor een mooi resultaat.

Zelf aanleggen

Wilt u de graszoden en/of de grasrollen zelf aanleggen? Ons advies is om ons stappenplan te volgen als u grasmatten en/of grasrollen zelf wilt aanleggen.

Onderhoud

Of u uw nieuwe gazon zelf aanlegt of laat aanleggen door Schut Graszoden, wanneer de werkzaamheden zijn afgerond is het belangrijk dat u direct en veelvuldig water geeft. Zo voorkomt u uitdroging van de grasmatten.

Schut Graszoden is uw partner in het aanleggen van grasmatten

Of u nu grasmatten zoekt voor uw gazon, voetbalveld of bedrijfsomgeving. Bij Schut Graszoden kunt u snel en eenvoudig grasmatten kopen en laten aanleggen. De vorm of grootte van uw perceel maakt voor ons niet uit: we hebben altijd de goede oplossing.

Wij zijn uw partner in het aanleggen, leveren en onderhouden van grasmatten van hoogstaande kwaliteit in Nederland, België en Duitsland.

Wilt u meer informatie of een prijsopgaaf ontvangen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op via e-mail (info@schutgraszoden.nl) of via telefoon (0553030971).